„Latvija Ziedo” – ziedojumu sludinājumu ievietošanas, saņemšanas portāls - Vilnis, Renārs (Latvijas Universitāte, 2013)
Kvalifikācijas darbā tiek aprakstīta programmatūras „Latvija Ziedo – ziedojumu sludinājumu ievietošanas, saņemšanas portāla” izveidi. Tā ir tīmekļa vietne, kas tās lietotājiem piedāvā iespēju aplūkot un ievietot sludinājumus, iepriekš reģistrējoties, kuros izsniedz vai pieprasa palīdzību. Tīmekļa vietne izstrādāta uz FuelPHP MVC platformas izmantojot PHP programmēšanas valodu papildinot to ar HTML, CSS, MySQL un JAVASCRIPT. Atslēgvārdi: Sludinājumu portāls, tīmekļa vietne.

„Latvija Ziedo” is webpage designed for easy, quick and convenient advertisement inseriton and viewing. It allows anyone to register in the system and place advertisements according to its type – hand out or review. This webapge is based on FuelPHP MVC framework using PHP, HTML, CSS, MySQL and JAVASCRIPT. Keyboards: Advertisement site, webpage.
„Latvija Ziedo” - website for placing and recieving charity items/ announcments
Keywords: Datorzinātne