Dinamiskās programmēšanas moduļa izveide ietvaram GWTExt - Visendorfs, Kārlis (Latvijas Universitāte, 2012)
Šajā darbā aprakstīts salīdzinājums starp dažādām „Java” virtuālās mašīnas valodām un dinamiskās valodas moduļa ieviešana ietvarā „GWTExt”, ar mērķi izveidot tādu dinamiskās valodas moduli, kura skripti izpildītos ātrāk par līdzšinējā ietvara „GWTExt” dinamiskās valodas „Groovy” moduļa skriptiem.

Title of this work is „Development of dynamic programming module for framework GWTExt”. This work describes comparison between different Java virtual machine based languages and a new dynamic language module implementation in framework GWTExt with a goal to develop module which scripts would execute faster than already developed language „Groovy” module scripts.
Development of dinamic programming module for framework GWTExt
Keywords: Datorzinātne