Precedentu elementi politiskās intervijas žanrā. - Kostjukova, Anastasija (Latvijas Universitāte, 2012)
Anastasija Kostjukova Precedentu elementi politiskās intervijas žanrā: bakalaura darbs. Rīga, 2012.- 63 lpp. ANOTĀCIJA Darbs ir veltīts tādai problēmai kā precedentu elementi mūsdienu publicistikā, it īpaši latviešu politiķu runā.Darbā ir izanalizēti zinātniskie pētījumi, kas veltīti precedenta fenomenam un intervijas žanram, kā arī aprakstīti, izanalizēti un sistematizēti precedentu elementi politisko interviju tekstos 2010. un 2011. gada tautas vēlēšanu laikā.Šis pētījums var ieinteresēt filologus, kas nodarbojas ar līdzīgas problēmas izpēti, kā arī visus lasītājus, kuri ieinteresēti šajā jautājumā.

Anastasia Kostykova Preceding Elements in the Genre of a Political Interview. Riga 2012. - 63 p. ABSTRACT Work is devoted to the issue of precedence in modern journalism, being more exact in the speech of Latvian politicians. In this work the scientific researches related to the phenomenon of case-and genre interviews have been analyzed as well described, analyzed and systematized precedent elements in the texts of interviews over a period of political elections in Latvia in 2010 and 2011 years.The study may interest linguists concerned with similar issues, as well as all readers interested in these issues.
Preceding Elements in the Genre of a Political Interview.
Keywords: Valodniecība