Pārbaudes darbu komplekts lineārajā algebrā - Ivane, Madara (Latvijas Universitāte, 2013)
Diplomdarbā apkopota teorija un izveidot pārbaudes darbu komplektu lineārajā algebrā. Darba pirmajā nodaļā aplūkota lineārās algebras teorija. Otrā nodaļa veltīta pārbaudes darbu izstrādāšanas un vērtēšanas metodikai. Pēdējā nodaļa veltīta tieši izstrādāto pārbaudes darbu analīzei. Darba pielikumā pievienotas pārbaudes darbu darba lapas, vērtēšanas kritēriji un pareizās atbildes. Atslēgvārdi: pārbaudes darbi; lineārā algebra; matricas; determinanti; lineāru vienādojumu sistēmas.

The aim of the qualification paper is to summarize information and to create a test set in linear algebra. The first chapter of the paper concentrates on the theory of linear algebra. The second chapter is dedicated to the eduacational theory (pedagogy) – development and evaluation of the test. The last chapter deals with the analysis of the worked out test. Annex contains the work sheets of the test, the evaluation criteria and correct answers. Keywords: tests, linear algebra, matrix, determinants, systems of linear equation.
A set of tests in linear algebra
Keywords: Pedagoģija