Juridiskā biroja izveide Salacgrīvā - Ūdris, Rolands (Latvijas Universitāte, 2015)
Maģistra darba izstrādes mērķis nodrošināt ikvienam Salacgrīvas novada saimnieciskās darbības veicējam, nevalstiskajai organizācija, fiziskai personai vai citam subjektam pieeju kvalitatīviem juridiskajiem pakalpojumiem. Darbā analizēta problēma saistībā ar Salacgrīvas novada iedzīvotāju un uzņēmēju neapmierinātību ar juridisko pakalpojumu pieejamību un piedāvātas alternatīvas problēmas risināšanai. Izstrādājot tehniski ekonomisko pamatojumu, izvēlēta viena alternatīva, kurai sagatavota projekta rokasgrāmata.

The main goal of the master’s thesis is to provide options of high quality legal services for every entrepreneur, non-governmental organization, natural person or other subject in Salacgriva district. There is analyzed the problem of dissatisfaction with availability of legal services in Salacgriva in thesis. In order to solve the problem author suggests number of alternative solutions and creates project proposal.
Establishment of legal office in Salacgriva
Keywords: Vadībzinātne; juridiskie pakalpojumi; juridiskais birojs; Salacgrīvas novads; juridiskā biroja izveide; projektu vadīšana