Personificētas reģistrēšanas sistēmas bezvadu tīklā izveide - Gusevs, Deniss (Latvijas Universitāte, 2007)
Mūsu laikos lielu popularitāti ir ieguvuši portatīvie datori un citas mobilās ierīces, ar kuru palīdzību var izmantot Interneta resursus. Tādēļ pašlaik daudzās publiskās vietās ir iespēja lietot bezvadu tīklu, kurš dod piekļuvi Internētam . Šī sistēma ir izstrādāta Interneta lietotāju kontrolei publiskās vietās.

In our time great popularity obtained portable computers and other mobile devices that makes possible to use the resources of the Internet. Therefore now there is possibility to use a wireless network which gives access in the Internet in many public places. This system is developed for control of user of the Internet in public places.
Development of a personificated registration in a wireless network system
Keywords: Datorzinātne