Jaunas asinis - Kārkliņš, Voldemārs (Autora izdevums, 1956)
Luga veltīta Lilijai Štengelei
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; latviešu lugas; Štengele Lilija; latviešu literatūra; teātris