AS "PrivatBank" kredītportfeļa analīze - Upska, Diāna (Latvijas Universitāte, 2012)
Bakalaura darba autore- Diāna Upska, darba nosaukums :AS „PrivatBank” kredītportfeļa analīze. Bakalaura darbā tiek analizēts AS „PrivatBank” izsniegtais kredītportfelis. Tiek pētīti galvenie komercbankas finanšu darbības radītāji un analizēta komercbankas vieta Latvijas banku sektorā. Īpaša uzmanība tiek veltīta AS „PrivatBank” kredītportfeļa veidošanas pamatu izpētei, respektīvi- AS „PrivatBank” kredītpolitikas analīzei un galveno kredītu veidu, ko izsniedz banka, raksturojumam. Tiek analizēta kredītportfeļa struktūra, novērtēti kredītportfeļa ienesīgums un kvalitāte. Pētījuma rezultātā tiek nosauktas galvenās ar kreditēšanu saistošās problēmas, to ietekme uz bankas kredītportfeli kopumā. Bakalaura darba apjoms – 73 lapas, darbā ievietotas 3 tabulas, 8 formulas, 23 attēli, izmantoti 38 bibliogrāfiskie avoti.

The Title of the bachelor thesis: Analysis of the credit portfolio of “PrivatBank” Inc. The author of Bachelor Thesis is Diana Upska. Author has analyzed issued credit portfolio of “PrivatBank” Inc. Author did research on main banking working results, and as well the place of the Bank in Latvian banking sector. Special attention was paid to the basics of the loan creation portfolio of “PrivatBank”Inc, consequently – analysis of the credit policy of the Bank and main type of the loans issues by the Bank, and their description. Structure of the credit portfolio have been analyzed, profitability and accordingly quality. In the conclusion of the research, Author has identified the main problems corened with crediting and their impact on the bank's loan portfolio as a whole.
Analysis of the credit portfolio of "PrivatBank" Inc.
Keywords: Ekonomika