Dinamisku tīmekļa lapu efektīva izstrāde - Parfjonova, Irina (Latvijas Universitāte, 2006)
Bakalaura darbā ir izpētīts dinamisku tīmekļa lapu izstrādes process. Uzmanība tika veltīta visiem sekmīga projekta veidošanas etapiem. Darbā tiek apskatītas problēmas un uzdevumi, kas saistīti ar interneta projekta efektīvu izstrādi. Pēc tā analīzēm bija atrasti vispiemērotākie tīmekļa risinājumi. Ievērojamu darba daļu aizņem tīmekļa lapas praktiskas realizācijas apraksts, kuras pamatā ir darba autores reāli izstrādāti projekti.

This paper describes the process of the dynamic web page development. High emphasis has been placed on the every development step of the successful project. The problems of the internet project process were described. The most suitable solutions were found as result of the analysis. The most part of the paper is occupied by the description of the practical web-site realization, based on the real projects, developed by the author.
Effective development of dynamic web-pages
Keywords: Datorzinātne