Tīmekļa pakalpju izmantošana ERP sistēmu ietvaros - Obsokovs, Mihails (Latvijas Universitāte, 2010)
„Tīmekļa pakalpju izmantošana ERP sistēmu ietvaros” ir bakalaura darbs, kas ir veltīts tīmekļa pakalpju izmantošanas iespēju pētīšanai ERP sistēmas ietvaros. Darbā tiks attēlots , kā, izmantojot tīmekļa pakalpes, ir iespējams integrēt uz servisu orientētās arhitektūras (SOA) un modeļvadāmas arhitektūras pieejas ERP papildus funkcionalitātes izstrādes procesā. Darbs tiks dalīts divas daļas. Pirmajā daļa tiks dots īss izmantotu tehnoloģiju pārskats un otrā daļa tiks paradīts programmatūras izstrādes process izmantojot Visual Composer rīku. Darbs iekļauj 56 lapaspuses izlastā tekstā. Pielikumā atrodas izveidotas tīmekļa pakalpes.

Bachelor dissertation „Use of Web Services in ERP systems” that is devoted to research the possible uses of web services in ERP systems. In this dissertation will present the possibility of integrating Model-driven and service oriented architecture approaches into functionality building for ERP using web services. This dissertation will be divided in two parts. The first part will have an overview of used technologies and the second part will contain the demonstration of software development using Visual Composer tool. Dissertation will have 56 pages of text, and after text additions will be added that will represent the created web services.
Use of Web Services in ERP systems
Keywords: Datorzinātne