Uzņēmuma „Elijas projekts” saimnieciski financiālās darbības izvērtējums un attīstības perspektīvas - Pulle, Jekaterina (Latvijas Universitāte, 2013)
Maģistra darba tēma ir „Uzņēmuma „Elijas projekts” saimnieciski finansiālās darbības izvērtējums un attīstības perspektīvas”.Darbā tiek izanalizēta uzņēmuma „Elijas projekts” saimnieciski finansiāla darbība un attīstības perspektīvas.Maģistra darba mērķis ir uz teorētisko un praktisko materiālu pamata veikt uzņēmuma „Elijas projekts” saimnieciski finansiālo analīzi, atklāt trūkumus un problēmas un tā rezultātā izdarīt secinājumus un izstrādāt priekšlikumus finansiālās situācijas uzlabošanai.Darbs sastāv no četrām nodaļām, kuras sastāv no vairākām apakšnodaļām.Pirmajā nodaļā tiek aprakstīts nomas tirgus Latvijā. Otrajā nodaļā tiek raksturoti vadības informatīvais nodrošinājums , galvenie finanšu analīzes avoti un saimniecīski-finansiālas analīzes teorētiskie aspekti. Trešajā nodaļā tiek veikta AS „Elijas projekts” finansiāla analīze, kura tiek salīdzināta ar konkurenta uzņēmumu SIA „Duntes centrs”.Ceturtā nodaļa tiek izstrādāti AS „Elijas projekts” attīstības iespējas.

The Master’s Paper topic is „Company „Elijas project” economic financial operations evaluation and development prospects”.The following work provides analysis of the company „Elijas project" economic financial operations and development prospects.The work’s objective is of the theoretical and practical materials to execute enterprise "Elijas project" economic - financial analysis, to find to open defects and problems and to develop financial position improvement.The paper consists of four parts, which consist of several chapters.In the first pars is about described in lease market Latvia.In the second part are characterized the guidance informative providing, the main financial analysis springs and theoretical aspects of a ekonomic financial analysis.In the third part, the company „Elijas project” financial operations as it stands with competitor company „Duntes center” is compared.A fourth part, is about reaches produced company "Elijas project" development possibilities.
Company "Elijas project" economic financial operations evaluation and development prospects
Keywords: Ekonomika