Interneta veikala tīmekļa vietnes modernizācija - Riskulova, Viktorija (Latvijas Universitāte, 2013)
Diplomdarba tēma ir „Interneta veikala tīmekļa vietnes modernizācija”. Diplomdarba mērķis ir izpētīt Interneta veikala tīmekļa vietnes „TART.LV” darbību, noteikt problēmas, apskatīt iespējamos risinājumus un izvirzīt priekšlikumus to modernizācijai. Darbs sastāv no ievada, trīs nodaļām ar apakšnodaļām un secinājumiem. Pirmajā nodaļā tiek veikta uzņēmuma SIA „Denvers Baltika” analīze. Otrajā nodaļā ir izanalizēts uzņēmuma informācijas sistēmas pašreizējas stāvoklis un konstatētas galvenās problēmas. Trešajā nodaļā tiek apskatīti problēmas risinājumi un tiek izvirzīti priekšlikumi Interneta veikala tīmekļa vietnes modernizācijai. Diplomdarba apjoms ir 68 lappuses. Darbs satur 3 tabulas un 22 attēlus. Pievienotais avotu saraksts aptver 28 nosaukumus. Darbs uzrakstīts latviešu valoda.

Topic of the thesis is “Modernization of an online shop website”. The aim of thesis is to explore the online shop website “TART.LV” activity, identify problems, examine possible solutions and make some proposals for its modernization. The work consists of introduction, three chapters with subchapters and conclusion. In the first chapter a company “Denvers Baltika” is being analyzed. The second chapter describes the current situation of the company’s information system and the major issues have been identified. The third chapter deals with the possible problem solutions and some proposals are made in order to modernize the online shop’s website. The work consists of 68 pages, 3 tables and 22 images. The attached list of sources includes 28 references. The work is written in Latvian language.
Modernization of an online shop website
Keywords: Vadībzinātne