Latvijas sabiedriskās ēdināšanas uzņēmuma tīkla paplašināšanās Skandināvijā - Bulzgis, Arno (Latvijas Universitāte, 2012)
Bakalaura darba tēma ir „Latvijas sabiedriskās ēdināšanas uzņēmuma tīkla paplašināšanās Skandināvijā”. Bakalaura darba mērķis ir analizēt iespējas un izdevīgākās stratēģijas Latvijas uzņēmuma SIA „Nomeda” komercdarbības paplašināšanai starptautiskā vidē- Skandināvijas valstīs, izmantojot darba izstrādes laikā iegūtās zināšanas par uzņēmumu paplašināšanās veidiem, izstrādāt priekšlikumus izdevīgākajiem paplašināšanās virzieniem, ņemot vērā Skandināvijas sabiedriskās ēdināšanas tirgus īpatnības un tendences. Darbs sastāv no ievada, trīs nodaļām, secinājumiem, priekšlikumiem,izmantotās literatūras saraksta. Darba apjoms ir 63 lappuses, darbam pievienots 1 pielikums. Bakalaura darbā izmantotie avoti: likumi- 1 avots, bibliogrāfija 25 avoti, interneta resursi 15 avoti.

The subject of the bachelor paper: "Latvian catering company's network expansion in Scandinavia". The bachelor paper aim is to analyze the opportunities and the most effective strategies for Latvian company "Nomeda" to expand its business in an international environment- the Scandinavian countries, using knowledge acquired in the bachelors paper about existing businesses expansion types, develop proposals for the enlargement of the most beneficial business type, considering Scandinavian catering market characteristics and trends. The paper consists of an introduction, three chapters, conclusions, proposals, bibliography. The paper consists of 63 pages, 1 appendicy. Source of qualification thesis: law- 1 source, 25 bibliography sources, 15 sources of Internet resources.
Latvian catering company's network expansion in Scandinavia
Keywords: Vadībzinātne