Darba izpildes vadības sistēmas loma zināšanu pārnesē uzņēmumā “ Circle K Latvia” - Popova, Alina (Latvijas Universitāte, 2020)
Bakalaura darba tēma ir “Darba izpildes vadības sistēmas loma zināšanu pārnesē uzņēmumā SIA ”Circle K Latvia””. Darbā tiek analizēta darba izpildes vadības sistēma un tiek piedāvāti konkrēti priekšlikumi šīs sistēmas pilnveidošanai “Circle K Latvia” uzņēmumā. Darbs ir aktuāls, jo katram uzņēmumam ir svarīgi, lai darba izpildes vadības sistēma radītu priekšnoteikumus darbinieku zināšānu pārnesei kā rezultatā tas ietekmē uzņēmuma panākumus palielinot tā konkurētspēju. Šis darbs sastāv no ievada, trīs nodaļām, secinājumiem un priekšlikumiem, kā arī no literatūras un avotu saraksta. Pirmajā nodaļā tiek apskatīti teorētiskie aspekti par darba izpildes vadības sistēmu, un tās nozīmi uzņēmumā. Autore analizē un apskata terminus “darba izpildes vadības sistēma” un “zināšanu pārnesē”, pārskata mācību formas sekmīgai zināšanu izplatīšanai organizācijā un apraksta darba novērošanas lomu zināšanu pārnesē. Otrajā nodaļā autore raksturo uzņēmumu “Circle K Latvia”, tā apmācību un novērtēšanu uzņēmumā; apraksta darba izpildes vadības sistēmas nozīmi zināšanu pārnesē uzņēmumā “Circle K Latvia”. Tiek pētīts un analizēts darbinieku viedoklis par darba izpildes vadības pasākumiem uzņēmumā “Circle K Latvia”. Trešajā nodaļā tiek piedāvāti priekšlikumi darba izpildes vadības sistēmas pilnveidei uzņēmumā “Circle K Latvia”. Darba rakstīšanas laikā tiek izmantots empīriskās pētījumu metodes. Atslēgvārdi: darba izpildes vadības sistēma, zināšanu pārnesē, personāla apmācība, darba novērošana. Bakalaura darbs sastāv no 74 lapasspusēm, 4 tabulām un 24 attēlam.

The topic of the bachelor's thesis is "Role of work execution management in knowledge transfer in company Circle K Latvia". The work analyzes the performance management system and offers specific proposals for the improvement of this system in the company "Circle K Latvia". The work is topical, because it is important for every company for the performance management system to create preconditions for the transfer of employees' knowledge, which as a result affects the company's success by increasing its competitiveness. This work consists of an introduction, three chapters, conclusions and proposals, as well as a list of literature and sources. The first chapter deals with the theoretical aspects of the performance management system and its role in the company. The author analyzes and reviews the terms “performance management system” and “knowledge transfer”, reviews the forms of learning for successful dissemination of knowledge in the organization and describes the role of job observation in knowledge transfer. In the second chapter, the author describes the company “Circle K Latvia”, the company’s process of employee training and evaluation; describes the role of the performance management system in knowledge transfer in the company "Circle K Latvia". The employees’ opinions of the implemented performance management measures in the company "Circle K Latvia" are researched and analyzed. The third chapter offers proposals for the improvement of the performance management system in the company "Circle K Latvia". Empirical research methods are used while writing the paper. Keywords: job performance management system, knowledge transfer, staff training, job monitoring. The bachelor's thesis consists of 74 pages, 4 tables and 24 images.
Role of workexecution management in knowledge transfer in company Circle K Latvia.
Keywords: Vadībzinātne; darba izpildes vadības sistēma; zināšanu pārnesē; personāla apmācība; darba novērošana