Fitnesa kluba izveides projekts Mežciema rajonā - Ivanovs, Edgars (Latvijas Universitāte, 2012)
Cilvēku veselības problēmas (asinsvadu slimības, nelabvēlīgie audzēji jeb „vēzis”, liekais svars, cukura diabēts, kustību traucējumi u.tml.) ir cieši saistīts ar katra indivīda fiziskajām aktivitātēm un aktīvu atpūtu. Pamatproblēma – Mežciema esošie fitnesa klubi nenodrošina to iedzīvotājus pēc kvalitatīviem fitnesa kluba pakalpojumiem, tāpēc mērķis ir nodrošināt Mežciema rajona iedzīvotājus ar jaunu un modernu fitnesa klubu Mežciema rajonā, savukārt, specifiskais mērķis – nodrošināt ar kvalitatīviem fitnesa kluba pakalpojumiem Mežciema rajona iedzīvotājus līdz 2014.gadam. Atslēgas vārdi: fitnesa klubs, kvalitatīvi fitnesa kluba pakalpojumi, aktīva atpūta.

The problems with human health (blood-vessel disease, cancer, problems with overweight, movement problems) is close related with each individual physical activities (gym) and active rest. There are no qualitative physical activities (not only gym activities but other sport activities) in district of “Mezciems”, for that reason the goal is to provide the people of district of “Mezciems” with qualitative physical activities and the specific goal is to provide with qualitative physical activities the people of district of “Mezciems” till 2014. Keywords: physical activities, gym, active rest.
Project of Gym in District of "Mezciems"
Keywords: Vadībzinātne