Tīmekļa vietne "Godīga samaksa" - Saliņš, Kārlis (Latvijas Universitāte, 2019)
„Godīga samaksa” ir kvalifikācijas darba ietvaros izstrādāta tīmekļa vietne, kas sniedz lietotājiem iespēju apskatīties un analizēt darba atalgojumu noteiktām profesijām dažādās darba vietās. Tīmekļa vietne apmeklētājiem sniedz iespēju reģistrēties, aplūkot atalgojumu, ievadīt savu atalgojumu, salīdzināt dažādas darba vietas. Vietnes darbības pamatā ir datubāze, kura uzglabās lietotāju informāciju, profesiju atalgojumu, informāciju par darbavietām un arī citu informāciju. Atslēgvārdi: tīmekļa vietne, PHP, Laravel, atalgojums, alga, profesija, darba vieta.

„Godīga samaksa” is a website, developed as a qualification thesis, that provides users an opportunity to compare and analyse wages in different professions and workplaces. The website will offer users registration, see wages, collaborate to website with their wage and compare potential workplaces. The functionality of the site is based on a database which houses user information, wages in certain profession, information about workplaces and other information. Keywords: website, PHP, Laravel, wage, compensation, profession, workplace.
Website "Fair wage"
Keywords: Datorzinātne; tīmekļa vietne; PHP; Laravel; atalgojums; alga