Sensorās spējas vizuālās mākslas nodarbībās 1-3 gadus veciem bērniem - Tropa, Anda (Latvijas Universitāte, 2018)
Kvalifikācijas darba tēma: Sensorās spējas vizuālās mākslas nodarbībās 1 -3 gadus veciem bērniem. Darba mērķis: teorētiski noskaidrot un praktiski pārbaudīt kā vizuālās mākslas nodarbībās sekmējamas jaunākā pirmsskolas vecuma bērnu sensorās spējas.

The subject of the research: Sensory abilities in visual art lessons for children aged 3 The object of the research: art lessons in pre-school. The research question: how visual arts lesson, the sensory abilities of 3 year old children can be promoted. The aim of the work: to study and test practically the potential of younger preschool children in visual art lessons.
Sensory abilities in visual art lessons of 1-3 year old children
Keywords: Pirmsskolas pedagoģija; Sensorās; spējas; Sensory; abilities; vizuālās