Salacgrīvas novada decentralizēto notekūdeņu apsaimniekošanas sistēmas attīstība - Zviedrāne, Inga (Latvijas Universitāte, 2016)
Maģistra darba „Salacgrīvas novada decentralizēto notekūdeņu apsaimniekošanas sistēmas attīstība” izstrādes mērķa sasniegšanai pētītas, analizētas un izvērtētas esošās notekūdeņu apsaimniekošanas tendences Salacgrīvas novadā. Balstoties uz dokumentu analīzi un empīrisko pētījumu līdzšinējās decentralizēti novadīto notekūdeņu apsaimniekošanas sistēmas pārvaldības prakses novērtēšanai, izmantojot skaitlisko analīzes metodi un intervējot mērķgrupu pārstāvjus, izstrādātas vadlīnijas decentralizēto notekūdeņu apsaimniekošanas attīstības plānošanai. Maģistra darbs izstrādāts 6 nodaļās un 19 apakšnodaļās uz 141 lapas (neskaitot pielikumus). Darbā ietvertas 18 tabulas, 56 attēli un 19 pielikumi, minētas atsauces uz 137 dokumentu un informācijas avotu.

Master's Thesis "Salacgrīva Municipality decentralized wastewater management systems development" development objective studied, analyzed and evaluated existing wastewater management trends Salacgriva county. Based on document analysis and empirical research to date in a decentralized system of management that discharged waste water management practices for evaluation using the numerical method of analysis and interviews with representatives of target groups, developed guidelines for the development of decentralized wastewater management planning. The Master thesis consists of 6 chapters and 19 subchapters on 141 pages (excluding annexes), as well as 18 tables, 56 images and 19 attachments, references to 137 documents and sources of information.
Salacgrīva Municipality decentralized wastewater management systems development
Keywords: Vides zinātne; ilgtspējīga attīstība; vides pārvaldība; decentralizēto notekūdeņu apsaimniekošanas sistēma; notekūdeņu apsaimniekošanas sistēmas pārvaldība; piekrastes pašvaldība