Etenzamīda kokristāli ar karbonskābēm: saderības ar palīgvielām noteikšana - Ķeķe, Anete (Latvijas Universitāte, 2017)
Darbā noteikta etenzamīda–fumārskābes un etenzamīda–4-hidroksibenzoskābes kokristālu saderība ar dažādām palīgvielām. Kokristālu saderība ar palīgvielām tika noteikta, izmantojot diferenciālās skenējošās kalorimetrijas, pulvera rentgendifraktometrijas un Furjē transformācijas infrasarkanās spektrometrijas analīzes metodes.

In this work compatibility between ethenzamide–fumaric acid cocrystal, ethenzamide–4-hydroxybenzoic acid cocrystal and excipients was determined using differential scanning calorimetry, powder X–ray diffractometry and Fourier transform-infrared spectrometry
Ethenzamide cocrystals with carboxylic acids: evaluation of the compatibility with excipients
Keywords: Ķīmija; KOKRISTĀLI; PALĪGVIELAS; SADERĪBA; COCRYSTALS; EXCIPIENTS