Šinšillu pārvaldības sistēma - Venters, Andris (Latvijas Universitāte, 2017)
Informācijas sistēmas ”Šinšillu pārvaldības sistēma” galvenais mērķis ir atvieglot tās lietotājiem šinšillu audzētavu pārvaldīšanu. Sistēmas ietvaros lietotājiem iespējams reģistrēt sev piederošās fermas, kā arī ievadīt datus par fermas būriem, šinšillām un to ģimenēm, to skaitā šinšillu dzīves gājumus un bonitācijas rezultātus. Turklāt ievadītā informācija tiek atrādīta ergonomiskā veidā, lai lietotājiem būtu viennozīmīgi skaidrs, kādas darbības iespējams veikt un kāda ir redzamās informācijas nozīme.

Information system`s ”Chinchilla management system” main purpose is to make the way how chinchilla husbandry owners manage their establishments easier. First of all, users have the option to register their farms, which consequently allows them to register new cages, chinchillas and families. That includes information about chinchillas` lifetime and their evaluation results. Furthermore, information that has been added, is presented in an ergonomic manner, so that every possible action and piece of information would be clear for the users.
Chinchilla management system
Keywords: Datorzinātne; audzētavas; informācijas sistēma; spirāliskais modelis; Java; tīmeklis