Ievads kvalitatīvā ķīmiskā analīzē - Ķešāns, Augusts (Latvju Grāmata, 1943)
Saturs: I. Teorētiskā daļa -- II. Kvalitatīvā analīze -- III. Elementu raksturojums un jonu reakcijas.
Trešais pārlabots un paplašināts izdevums.
Keywords: Research Subject Categories::NATURAL SCIENCES::Chemistry::Analytical chemistry; Ķīmija; Analītiskā ķīmija; Kvalitatīvā analīze (ķīmija); Qualitative analysis (Chemistry)