Atvērtā zinātne - brīvpieejas e-kurss doktorantiem un pētniekiem - Rozenberga, Gita (Latvijas Universitātes Bibliotēka, 2017)
Informācija par e-kursu “Atvērtā zinātne / Open Science”. Materiāli pieejami angļu un latviešu valodās. E-kursam var piekļūt ikviens interesents, pieslēdzoties kā viesis LU e-studiju vietnē.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Library and information science; Atvērtā piekļuve; Latvijas Universitāte; E-kurss