Ķīmijas padziļinātās apguves moduļu izveide interešu izglītībā - Pestovs, Pāvels (Latvijas Universitāte, 2012)
Darbā ir veikta literatūras izpēte par padziļinātās apguves moduļu veidošanas principiem un moduļu vērtēšanas metodēm. Darbā ir izstrādāts, aprobēts un novērtēts padziļinātās apguves modulis bioķīmijā.

Research literature in course development and assessment has been studied. In Master’s thesis biochemistry has been developed and assessed.
Designing chemistry course in interest related education
Keywords: Ķīmija