Darbinieka darba kvalitātes un efektivitātes noteikšanas rīks - Pudāns, Kaspars (Latvijas Universitāte, 2022)
Šis dokuments satur kvalifikācijas darba “Darbinieka darba kvalitātes un efektivitātes noteikšanas rīks” ietvaros izveidotā rīka prasību specifikāciju un projektējuma aprakstu, testēšanas dokumentāciju, kā arī citas nodaļas. Darba galvenais mērķis bija izstrādāt rīku, ar kura palīdzību programmatūras izstrādes uzņēmuma vadītājam vai vadītājiem būtu iespējams iegūt datus par uzņēmuma darbinieku darba efektivitāti noteiktā laika periodā un uzdevumu kontekstā.

This document contains the specification requirements and design description of the tool developed withing the framework of the qualification work “A Tool for Determining the Quality and Efficiency of an Employee’s Work”, test documentation, as well as other sections. The main goal of the work was to develop a tool with the help of which the manager or managers of a software development company would be able to obtain data on the work efficiency of the company’s employees over a period of time and in the context of certain tasks.
A Tool for Determining the Quality and Efficiency of an Employee"s Work
Keywords: Datorzinātne; efektivitāte; tīmekļa lietotne; darbinieks; ASP.NET; C#