Uzņēmumu personāla uzskaites tīmekļa aplikācijas izstrāde lietojot Oracle Application Development Framework rīku - Jefremovs, Romāns (Latvijas Universitāte, 2019)
Kvalifikācijas darba “Uzņēmumu personāla uzskaites tīmekļa aplikācijas izstrāde lietojot Oracle Application Development Framework rīku” ietvaros tika izstrādāta tehniskā dokumentācija, kas ietver sekojošo: programmatūras prasību specifikāciju, programmatūras projektējuma aprakstu, kā arī testēšanas dokumentāciju, informāciju par projekta pārvaldību un projekta realizācijas darbietilpības novērtējumu. Uzņēmuma personāla uzskaites sistēma ir tīmekļa aplikācija kas ļauj uzglabāt, mainīt un izvadīt lietotājiem informāciju par uzņēmuma darbiniekiem. Aplikācija tiek izstrādāta lietojot Oracle Application Development Framework programmatūras izstrādes rīku, kas nodrošina programmatūras ērtāku izstrādi, atbalstu un savietojamību ar citiem programmatūras produktiem.

Within the framework of the qualification work “Human Resources Web-application development using Oracle Application Development Framework” technical documentation, including the following: specification of software requirements, description of software design, as well as test documentation, information about the project management and assessment of project implementation costs. The Human Resource Accounting System is a web-based application that allows to store, modify and display information about the employees of the company to users. The application has been developed by using Oracle ADF software development tool, which provides more convenient creation, support and compatibility with other software products.
Human Resources Web-application development using Oracle Application Development Framework
Keywords: Datorzinātne; Oracle; ADF; tīmekļa aplikācija; JDeveloper