"IT risinājumi: ""Ruckus Wireless"" tehnoloģijas" - Luferenko, Dmitrijs (Latvijas Universitāte, 2011)
Bakalaura darbā “IT risinājumi: “Ruckus Wireless” tehnoloģijas” tiek izpētīta stara veidošanas tehnoloģija, tas realizācija Ruckus Wireless produktos, kā arī tiek risinātas viesnīcas “Maritim” problēmas saistītas ar viesu bezvādu tīklu. Tiek projektēta un realizēta viesu tīkla modernizācija, kurā tiks izmantota aparatūra ar stara veidošanas atbalstu. Tiks paradīta projekta plānošna, testēšana un lielāka konfigurēšanas daļa.

In bachelor work the “IT decisions: “Ruckus Wireless” technologies” reach a form of a beamflex technology, the realization of it in the Ruckus Wireless products, as also the hotel “Maritim” problems with guests WLAN. Will be designed and realized guests WLAN modernization, in which will be used devices with beamflex support. Will be shown project planning, testing and larger configuration part.
"IT decisions: ""Ruckus Wireless"" technologies"
Keywords: Datorzinātne