SIA “Lattelecom” personāla motivēšanas ietekme uz uzņēmuma finansiālo stāvokli - Korņeva, Tatjana (Latvijas Universitāte, 2013)
Diplomdarba „SIA “Lattelecom” personāla motivēšanas ietekme uz uzņēmuma finansiālo stāvokli” mērķis ir izpētīt SIA „Lattelecom” uzņēmuma finansiālo stāvokli un to ietekmi uz personāla darbību, izanalizēt uzņēmuma personāla motivēšanas sistēmu un tās nepilnības un uz iegūto rezultātu pamata izstrādāt priekšlikumus par efektīvāku darbaspēka izmantošanu un kā secinājums uzņēmuma darbības uzlabošanu. Darbs sastāv no ievada, trijām daļām, secinājumiem un priekšlikumiem, literatūras saraksta. Darba pirmajā daļā ir apskatīts vīspārīgs uzņēmuma raksturojums un to fināšu rādītāju analīze. Otrajā daļā ir analizēta SIA „Lattelecom” motivēšanas sistēma un tās nepilnības. Darba trešā daļā ir izstrādāta esošās uzņēmuma motivēšanas sistēmas pilnveidošana un tās pielietošanas iespējamība. Bakalaura darbs ir izstrādāts, pamatojoties uz uzņēmējdarbības finanšu menedžmenta speciālo literatūru, uzņēmumu finānšu analīzes, kā arī personāla vadības un motivācijas sistēmas teoriju. Bakalaura darbs ir uzrakstīts latviešu valodā uz 73 lapām. Tas satur 25 tabulas, 23 attēlus, 26 informācijas avotus un 11 pielikumus.

Diploma " Impact of motivation on the financial condition of “Lattelecom” Ltd." target is evaluate „Lattelecom”Ltd. financial indicators and its impact on staff operations, analyze staff motivation system and its weaknesses and on the main results obtained develop proposals for a more efficient use of labor and as a conclusion of business improvement. The work consists of an introduction, three parts, conclusions and suggestions, references. The first part is a review of a general description of the company and the field of financial indicators analysis. The second part analyzes the "Lattelecom" motivational system and its shortcomings. The third part is designed to motivate existing enterprise system development and its potential applications. Bachelor's thesis is based on the business financial management specialist literature, corporate financial analysis, as well as staff management and motivation theory. Diploma is written in Latvian on 73 pages. It contains 25 tables, 23 figures, 26 sources of information and 11 attachments.
Impact of motivation on the financial condition of “Lattelecom” Ltd.
Keywords: Ekonomika