Tīmekļa vietne labdarības organizācijai - Tīda, Stella (Latvijas Universitāte, 2014)
Izstrādājamā sistēma nodrošina informācijas uzkrāšanu un strukturētu attēlošanu par labdarības organizācijas “Harmonija” aktivitātēm, kā arī lietotāju komunikācijas iespēju. Sistēma darbojas kā patstāvīga informācijas sistēma ar cilvēku saskarnes elementu integrāciju un tā ir veidota kā tīmekļa vietne, un visa tās funkcionalitāte ir pieejama caur tīmekļa pārlūkprogrammu.

The system to be developed will store and display information about activities of “Harmonija” charity organisation and provide an ads service as well. System operates as a constant information system and is designed as a web page, and it’s functionality is available via internet browser.
Website for charity organization
Keywords: Datorzinātne