Jauns laika plānošanas algoritms - Zdančuka, Olga (Latvijas Universitāte, 2011)
Darbā tiek aprakstītas dažādas laika plānošanas metodes un izveidots jauns algoritms. Apskatītas un analizētas metodes, ar kuru palīdzību var veikt laika plānošanu un prioritāšu noteikšanu, kā arī apskatītas dažādas programmas laika plānošanai. Atrasta populārākā laika plānošanas sistēma. Eksistējošās laika plānošanas programmas ir uzdevumu formalizācijas un nodošanas mehānisms. Ir izveidots jauns algoritms, kurš rekomendē jaunus uzdevumus, ņemot vērā darbam patērēto laiku un uzdevumu termiņus. Tā galvenais mērķis ir sagrupēt un atrast laiku ikdienas uzdevumiem.

Thesis of this work is devoted to investigation of differences in current time planning methods and developing an algorithm of a new one, which will benefit from them. There are analyzed several methods for time planning and defining of priority. Special attention is paid to software applications for time management. Most popular time management system is defined and analyzed. Existing planning and management algorithms are task formalization and delegation mechanisms. New algorithm is recommending new tasks, based on time spent and task duration. Algorithm's main idea is task grouping and defining time for routine actions.
New time tracking algorithm
Keywords: Datorzinātne