Deju studijas tīmekļa vietne - Ābele, Krista (Latvijas Universitāte, 2023)
Deju studijas tīmekļa vietnes mērķis ir nodrošināt klientu pakalpojumus deju studijai. Tās iespējās ietilpst nodarbību piedāvājuma rādīšana, informācijas nodrošināšana par deju skolotājiem, deju stiliem un grafikiem, kā arī vispārīgu informāciju par pašu studiju un to kontaktiem, un citu reklāmas saturu.

The purpose of “Dance studio website” is to provide services for the customers of the dance studio. Its capabilities include offering classes, providing information about dance teachers, dance styles and schedules, as well as general information about the studio itself and their contacts, and other promotional content.
Dance studio website
Keywords: Datorzinātne; deju studija; tīmekļa vietne; deju nodarbības; dinamisks grafiks