Projekts: Atpūtas kompleksa "Augstie virši" izveidošana - Putilova, Anna (Latvijas Universitāte, 2013)
Projekta atpūtas kompleksa „Augstie virši” izveidošana ir balstīta uz idejas par vietējā tūrisma attīstību, jaunas atpūtas vietas ieviešanu, kas ir laba un nedārga atpūtas vieta brīvā dabā. Ņemot vērā ekonomisko situāciju valstī un pasaules tendences tūrisma nozarē, būtisks uzsvars jāliek uz vietējā tūrisma veicināšanu, kura pamatā ir Latvijas iedzīvotāju ceļošana valsts teritorijas robežās, sekmējot tūrisma negatīvās bilances samazināšanos. Patreizējā brīdī Latvijā ir perspektīvas un pieprasījums šāda veida uzņēmumu piedāvājumam, tūrisms ir nozīmīga pasaules saimniecības sastāvdaļa un iecienīts brīvā laika pavadīšanas veids. Maģistra darba kopējais apjoms - 101 lapaspuse, tajās 38 tabulas un 7 attēli. Literatūras sarakstā - 38 avoti. Atslēgvārdi: atpūtas komplekss, projekta izveide, tūrisma nozare, atpūta dabā, vietējais tūrisms.

Project of leisure complex „Augstie virši” creation is based on the idea of local tourism development, the creation of new rest area, which is good and cheap place to rest outdoors away from the city noise. The current economic situation in country and global trends in tourism sector, have a significant emphasis on domestic tourism promotion, which is based on Latvian citizens traveling within their territory, thus contributing to the negative balance of tourism decline. Nowadays Latvia has a good prospects and demand for this type of enterprise supply, tourism is an important component of the global economy and a popular leisure activity. The total size of master's thesis is 101 pages, 38 tables and 7 drawings. The bibliography – 38 sources. Keywords: recreation complex, project creation, tourism, outdoor recreation, local tourism.
Project: Establishment of leisure complex "Augstie virši"
Keywords: Finanses un kredīts