Zīmola "Pranamat ECO" digitālā mārketinga stratēģijas analīze - Paškovs, Deniss (Latvijas Universitāte, 2017)
Šī bakalaura darba tēma ir “Zīmola Pranamat ECO digitālā mārketinga stratēģijas analīze”. Digitālā mārketinga kanāli ir viens no efektīvākajiem kanāliem kā uzrunāt potenciālos klientus un ļauj uzņēmumiem veikt interneta tirdzniecību krietni efektīvāk. Attīstot inovatīvu digitālā mārketinga stratēģiju ir iespējams sasniegt konkurences priekšrocības. Bakalaura darba mērķis ir, pamatojoties uz digitālā mārketinga teorijas atziņām un pētāmā zīmola mērķauditorijas aptaujas rezultātiem, veikt zīmola Pranamat ECO digitālā mārketinga stratēģijas analīzi, kā arī sniegt priekšlikumus to pilnveidošanai. Bakalaura darbs tika sadalīts trijās daļās, pirmajā daļā tika apskatīti teorētiskā informācija par digitālo mārketingu, otrajā daļā tika apskatīti Pranamat ECO digitālās stratēģijas trūkumi un priekšrocības, savukārt trešajā daļā tika pētīta Pranamat ECO mērķauditorija un digitālā mārketinga kanāli ar mērķi veikt uzlabojumus digitālajā stratēģijā. Darba apjoms ir 63 lappuses, satur 12 attēlus, 8 tabulas, 6 pielikumus.

The aim of bachelor thesis: "Pranamat ECO” Brand Digital Marketing Strategy Analysis. Digital marketing channels are one of the most effective channels to reach out to potential customers and enables companies to make digital marketing much more effective. Developing innovative digital marketing strategy it is possible to achieve a competitive advantage. Bachelor's work is based on the theory of digital marketing knowledge and researched brand audience survey results, carry out brand Pranamat ECO digital marketing strategy analysis as well as make proposals for improvement. Bachelor's work was divided into three parts, the first part was looking at the theoretical information on digital marketing, the second part was discussed Pranamat ECO digital strategy advantages and disadvantages, and in the third part was investigated Pranamat ECO audience and digital marketing channels with a view to improvements in digital strategy. The volume of work is 63 pages, contains 12 pictures, 8 tables, 6 annexes.
"Pranamat ECO” Brand Digital Marketing Strategy Analysis
Keywords: Vadībzinātne; digitālais mārketings; internets; mārketinga stratēģija; Pranamat ECO; marketing strategy