Testpiemēru pārklājuma analīzes sistēma - Rudzītis, Muntis (Latvijas Universitāte, 2012)
Kvalifikācijas darbs apraksta sistēmu, kura nosaka automātisko testu skriptu veikto darbību pārklājumu resursu vadības sistēmai Horizon. Sistēma iegūst testu skriptu veiktās darbības sistēmas saskarnē. Sistēmas uzdevums ir testu skriptu pirmkodā atpazīt grafiskajā saskarnē veiktās darbības un ievietot izdrukas par tām. Pēc testēšanas skriptu izpildes sistēma apkopo informāciju par testu skriptu veiktajām darbībām un attēlo veiktā funkcionalitātes testa pārklājumu. Sistēma realizēta Ruby programmēšanas valodā. Atskaišu attēlošanas vietnei izmantots Ruby valodas ietvars Ruby on Rails un SQLite datubāze. Atslēgvārdi: automātiskie testu skripti, testu pārklājums, Ruby, Ruby on Rails, SQLite.

Qualification paper describes a system that measures automatic test scripts coverage while testing enterprise resource planning system Horizon. The system collects test script made operations in system user interface. Systems goal is to read test script source code and identify actions made in graphical user interface and put print functions in source code about them. After test script execution system gathers information about test script actions and represents functional test coverage. The system is developed in Ruby programming language. Report display site is developed using Ruby programming language framework Ruby on Rails and SQLite database. Keywords: automatic test scripts, test coverage, Ruby, Ruby on Rails, SQLite.
Test case coverage analysis system
Keywords: Datorzinātne