Konkurētspējīgo priekšrocību uzlabošanas iespējas metālizstrādājumu tirdzniecības uzņēmumā "ScanSteel". - Bālāboliņš, Emīls (Latvijas Universitāte, 2017)
Bakalaura darba nosaukums - Konkurētspējīgo priekšrocību uzlabošanas iespējas metālizstrādājumu tirdzniecības uzņēmumā “ScanSteel”. Bakalaura darba mērķis - pamatojoties uz teorētiskām atziņām, aptaujas un intervijas rezultātiem, veikt SIA “Scansteel” un tās konkurentu publiski pieejamo datu analīzi, atklāt SIA “Scansteel” nepilnības un sniegt priekšlikumus uzņēmuma konkurētspējas uzlabošanai. Darba gaitā autors analizēs SIA “Scansteel” konkurētspējas noteicošos faktorus, raksturos konkurētspējīgo priekšrocību veidošanas teorētiskās koncepcijas, novērtēs SIA “Scansteel” konkurētspēju, veiks klientu aptauju un nozares ekspertu intervijas, apkopos secinājumus un izstrādās priekšlikumus SIA “ScanSteel” konkurētspējas uzlabošanai. Bakalaura darbā ir 73 lapaspuses, 20 attēli, 5 tabulas, 14 pielikumi. Atslēgvārdi: konkurence, konkurētspēja, konkurētspējas priekšrocības, tirdzniecība, metālizstrādājumi.

The theme of the Bachelor Thesis (i.e. BA paper) is Competitive advantage for improvement metalworking company “ScanSteel”. The goal of the paper – on the basis of theoretical research, survey and interview results, make Ltd. “Scansteel” and it’s competitor’s publicly available data analysis, identify gaps and make proposals to improve the company’s competitivness. Course of work author will analyz “Scansteel” Ltd. competivness determinants, characterize the competitive advantage of building the theoretical concepts, evaluate “Scansteel” Ltd. competitivness, will collect the conclusions and develop proposals “Scansteel” Ltd. to improve competitivness. The Bachelor Thesis consist of 73 pages, 20 pictures, 5 tables, 14 attachments. Keywords: Competition, competitivness, competitive advantage, trade,metal products.
Competitive advantage for improvement metalworking company "ScanSteel".
Keywords: Vadībzinātne; konkurence; konkurētspēja; konkurētspējas priekšrocības; tirdzniecība; metālizstrādājumi