[Boethius "De consolatio philosophiae"] [rokraksts] : [pergaments : teksta fragments] - (:unkn) unknown (My University, 2012)
Boēcija "Filozofijas mierinājums" 4. grāmatas 6. nodaļas 1.-42. paragrāfs; 7. nodaļas 4.-22. paragrāfs. Pergaments (kazāda), monohroms teksts (gallu tinte) lapu abās pusēs (rotundas raksts). Lapa izmantota grāmatas iesējuma pagatavošanai - redzams vāka un šuvuma detaļu nospiedumi, līmes pēdas, līmes un ādas izveidoti traipi. Daļēji bojāts teksts. Restaurējusi restauratore-meistare Ārija Ubarste 2006. g.
De consolatio philosophiae
Keywords: Neoplatonisms