Algas kalkulators - Tillere, Katrīna (Latvijas Universitāte, 2010)
Algas kalkulators ir sistema ienākumu aprēķināšanai, aprēķinu glabāšanai un izdevumu plānošanai. Sistēma ir paredzēta iekvienai nodarbinātai personai. Izmantojot šo sistēmu, tiek atvieglināta personas ikdienas tēriņu plānošana, apvienojot to vienā sistēmā.

Wage Calculator is a system of income calculation, the calculation of storage and expenditure planning. The system is intended for any employed person. The system make easier to plan everyday spends, by combinating it in one system
Wage calculator
Keywords: Datorzinātne