Mikrouzņēmuma izveide - Krūmiņš, Krišs (Latvijas Universitāte, 2013)
Bakalaura darbā autors veido savu mirkozuņēmumu, tādejādi analizējot arī uzņēmējdarbības iespējas Latvijā. Darbu veido trīs nodaļas – uzņēmējdarbības apstākļi Latvijā, individuālā komersanta statusa raksturojums, uzņēmuma biznesa plāns un secinājumi. Individuālais komersants kā uzņēmējdarbības forma tiek raksturots, jo šādu statusu savam uzņēmumam izvēlējās autors. Biznesa plāns sevī ietver uzņēmuma aprakstu, darbības un produkta aprakstu un analīzi, tirgus situāciju un iespējas, mārketinga aktivitātes un riskus, kā arī risku pārvaldi. Bakalaura darba apjoms ir 54 lapas, tajā ievietotas 9 tabulas un 12 attēli, pievienots viens pielikums.

In his bachelor's work author creates his own microenterpirse, thereby analyzing the posebilitys of entrepreneurship in Latvia. Work consists of three chapters, business conditions in Latvia, the individual characteristics of the sole proprietorship status, company's business plan and conclusions. The sole proprietorship as status is analyzed becouse author chose this as the status of his microenterprise. Business plan includes a description of the business, operational and product description and analysis of the market situation, marketing activities and opportunities, and risks, as well as risk management. The volume of work is 54 pages, it includes 9 tables and 12 images, added one attachment.
Starting micro-enterprise
Keywords: Vadībzinātne