Pieprasītākās grāmatvedības programmas Latvijā - Kumerdanka, Ieva (Latvijas Universitāte, 2015)
Uzņēmumam, kārtojot savu grāmatvedību, ir svarīgi to veikt pēc iespējas efektīvāk un precīzāk, līdz ar to izvēlētajai grāmatvedības datorprogrammai jāveic visas savas funkcijas atbilstoši prasībām. Tādēļ diplomdarba mērķis ir : „izpētīt un analizēt Latvijā pieprasītākās grāmatvedības programmas, un izstrādāt priekšlikumus un ieteikumus grāmatvedības programmas izvēlē”. Lai sasniegtu izvirzīto mērķi, autore pētīja Latvijas grāmatvedības programmu tirgu, analizējot to, kā arī veica anketēšanu un intervijas. Darba nobeigumā apkopoti secinājumi un priekšlikumi. Darbs sastāv no 64 lappuses, darbā iekļauti 8 attēli, 4 tabulas un 2 pielikumi. Atslēgvārdi: grāmatvedības programma, datorprogramma, grāmatvedības programmu funkcijas, salīdzinājums,grāmatvedības programmas izvēle

The company, completing its accounting, it is important to do so as efficiently as possible and more accurately, so that the selected accounting computer program to carry out all its functions in accordance with the requirements. Therefore the goal of diploma work thesis is: ''to investigate and analyze the requested Latvian accounting software, and develop proposals and recommendations to accounting software selection.'' To achieve the goal, the author studied the Latvian accounting software market, analyzing it, and carried out questionnaires and interviews. The summary includes conclusions and recommendations. The work consists of 64 pages, the work included in the 8 images, 4 tables and 2 appendices. Keywords: Accounting Software, computer software, accounting software features, comparison, choice of accounting software.
The requested accounting software in Latvia
Keywords: Ekonomika; grāmatvedības programma; datorprogramma; grāmatvedības programmu funkcijas; grāmatvedības programmas izvēle