Gāzes balonu saņemšanas/nodošanas sistēma - Petrovs, Deniss (Latvijas Universitāte, 2025)
Mobilā lietotne “Gāzes balonu saņemšanas/nodošanas sistēma” ir izstrādāta sistēma, kas nodrošina gāzes balonu apmaiņu un iegādi lietotājam ērtos laikos, izmantojot pakomātus. Lietotājs var pieslēgties un reģistrēties sistēmā, lai varētu apskatīt visu pieejamo produktu klāstu, kā arī atrast pakomātu, no kura vēlētos nopirkt vai iemainīt gāzes balonu. Papildus tam lietotājs var apskatīt savu pasūtījumu vēsturi, šķirot pakomātus pēc to produktu satura, apskatīties katra produkta informāciju un pieprasīt navigāciju uz izvēlēto pakomātu. Šajā dokumentā tiek aprakstīta lietotnes prasību specifikācija, projektējuma apraksts, testēšana un projekta pārvaldība.

The mobile application "Gas Cylinder Receiving/Returning System" is a developed system that ensures the exchange and purchase of gas cylinders at times convenient for the user, using parcel lockers. The user can log in and register in the system to view the entire range of available products, as well as locate a parcel locker from which they wish to buy or exchange a gas cylinder. Additionally, the user can view their order history, sort parcel lockers based on their product contents, view detailed product information, and request navigation to the selected parcel locker. This document describes the application's requirements specification, design description, testing, and project management.
Gas cylinder receiving/handover system
Keywords: Datorzinātne; Mobilā lietotne; gāzes baloni; pakomāti; React-native; Google Maps