Eiropas Savienības ekonomiskā integrācija un tās ietekme uz Latvijas ekonomiku - Vitkovskis, Deņiss (Latvijas Universitāte, 2010)
Bakalaura darbā autors analizē reģionālās ekonomiskās integrācijas ietekmi uz Latviju. Darba mērķis ir izanalizēt Eiropas Savienības 27 valstu reģiona ekonomisko attīstību no 1986.gada līdz 2007.gadam, izmantojot vēstures faktus, parādīt ekonomiskās integrācijas ietekmi uz reģiona ekonomiku, un izanalizēt Latvijas ekonomiskos rādītājus pirms un pēc iestāšanās Eiropas Savienībā. Bakalaura darbs sastāv no ievada, trim nodaļām, secinājumu un priekšlikumu daļas. Darbs sastāv no 52 lappusēm un 17 attēliem. Atslēgvārdi: reģionālās integrācijas ietekme, reģiona ekonomiskā analīze, Latvijas ekonomisko rādītāju dinamika.

Author of the bachelor analyze the impact of regional economic integration in Latvia. The goal is to analyze the economic growth of 27 European Union region countries from 1986 to 2007, using historical facts to show the effects of economic integration on regional economies, and to analyze the Latvian economic indicators before and after joining the European Union. Bachelor consists of introduction, three chapters, par of conclusions and suggestions. Bachelor consists of 52 pages and 17 images. Keywords: impact of regional integration, regional economic analysis, the Latvian economic performance dynamics.
European Union economic integration and it`s impact on the Latvian economy
Keywords: Vadībzinātne