Optikas veikalu tīkla preču un klientu pārvaldības sistēma - Simvulidi, Mihails (Latvijas Universitāte, 2007)
Šis projekts ir optikas veikalu tīkla preču un klientu pārvaldības sistēma. Sistēma paredzēta veikalu darbinieku lietošanai. Tā ļauj vienkārši un ērti ievadīt, uzkrāt un pārskatīt informāciju gan par esošajām un nepieciešamajām precēm, gan par klientiem. Produkts vienkāršo un unificē informācijas nodošanu starp tīkla veikaliem, papildus veicot arī pieejas kontroli.

This project is an article and client management system for optics shop. System is tailored for using by shop employees. It gives a possibility to easily input, store and review information about clients, available and required products. System simplifies and unifies information exchange between different branches, additionally providing access and restrictions control.
Article and Client Management System for Optics Shop
Keywords: Datorzinātne