Bērnudārza grupas mājaslapa - Golosujeva, Līvija (Latvijas Universitāte, 2012)
Šis kvalifikācijas darbs ir par mājaslapu, kas ļaus tās lietotājiem uzzināt jaunāko aktuālo informāciju un nodrošinās komunikācijas iespējas starp reģistrētiem lietotājiem. Bērnudārza grupas mājaslapa paredzēta iestādes un grupas popularizēšanai un pedagogu un vecāku ērtākai saziņai. Darba dokumentācijā aprakstītas galvenās funkcionālās prasības, lapas izstrādes gaita, plānotā izstrādes laikietilpība un izstrādātā portāla koda fragmenti.

This document is about webpage that allow its users to find out the latest up to date information and provide opportunities for communication between registered users. Kindergarten group website is for popularization of kindergarten and its group and for easier communication between parents and teachers. Paper describes the main functional requirements, page development steps, planned time for development and snippets of website code.
Kindergarten group homepage
Keywords: Datorzinātne