Postmodernā spēle ar F. M. Dostojevska tekstiem B. Akuņina daiļradē - Korkina, Jevgēnija (Latvijas Universitāte, 2009)
Bakalaura darbs «Postmodernā spēle ar F.M. Dostojevska tekstiem B. Akuņina daiļradē» ir veltīts F. Dostojevska daiļrades ietekmes problēmai uz literatūras procesu Krievijā 20. gadsimta pēdējā trešdaļā un 21. gadsimta sākumā. Šī problēma tiek apskatīta Borisa Akuņina romānu «FM» un «Azazēls» ietvaros. Īpaša uzmanība tiek veltīta spēlei rimeikā, kuras jēga slēpjas Akuņina tekstu līdzībā ar tekstiem tādos Dostojevska darbos kā «Noziegums un sods», «Velni», «Brāļi Karamazovi», «Idiots».

Bachelor`s work «Post-Modern Games with the Texts of F. M. Dostoyevsky in the Works by B. Akunin» is devoted to the problem of influence of Dostoyevsky`s creative work on the process of literature in Russia in the last third of the 20th century and in the beginning of the 21st century. This problem is looked at in two novels of Boris Akunin «FM» and «Azazel». Special attention is payed to the play in remake the essence of which lies in the similarity of Akunin`s texts with texts in such novels of Dostoyevsky as «Crime and Punishment», «The Possessed», «The Brothers Karamazov», «The Idiot».
Post-Modern Games with the Texts of F.M. Dostoyevsky in the Works by B.Akunin
Keywords: Krievu filoloģija