Psiholoģiskā atbalsta nozīme un regulējums normatīvajos tiesību aktos soda izpildes laikā un pēc tā - Krēsliņš, Roberts (Latvijas Universitāte, 2017)
Noskaidrot, kāda ir psiholoģiskā atbalsta, kā resocializācijas pasākumu komponenta nozīme un regulējums Latvijas Republikas Normatīvajos aktos sodu izpildes laikā un pēc tā.

To find out what is the psychological support and social rehabilitation activities component of the role and regulation of Latvian laws the enforcement of sentences, during and after it.
Psychological support role and regulation of laws and regulations of execution during and after it
Keywords: Juridiskā zinātne; atbalsts; resocializācija; rehabilitācija; recidīvs