Mehānisko īpašību noteikšana poli(ēter ēter ketona) membrānām ar dažādām sulfonēšanas pakāpēm - Muškudiani, Giorgi (Latvijas Universitāte, 2017)
Šajā darbā tika apskatītā PĒĒK sulfonēšana, membrānu izgatavošana un lietošanas iespējas. Tika veikts SPĒĒK membrānu mehāniskās izturības tests. SPĒĒK membrānām tika veikta rentgendifraktometriskā analīze un termogravimetriskā analīze.

In this work is speaked about PEEK sulfonation, membranes preparation and it application posibilities. Was maked SPEEK membranes mechanical stability test. SPEEK membranes where analised by XRD and thermogravimetric analysis methods.
Determination of mechanical properties of poly(ether ether ketone) membranes with different degree of sulfonation
Keywords: Ķīmija; PĒĒK; SPĒĒK; SPĒĒK MEMBRĀNAS; MEHĀNISKĀS ĪPAŠĪBAS; RENTGENDIFRAKTOMETRIJA