Profesors Kazimirs Būga - Šmits, Pēteris (My University, 1924)
P. Šmita raksts lietuviešu valodnieka K. Būgas piemiņai. Publicēts mēnešrakstā "Latvju Grāmata", 1924, Nr. 6, 520.-521. lpp.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; Šmits Pēteris; Būga Kazimirs (1879-1924); Būga Kazimieras (1879-1924); Volters Eduards (1856-1941); Volteris Eduardas (1856-1941); Jaunius Kazimieras (1848-1908); Jaunis Kazimirs (1848-1908); valodniecība