Vinila plašu apmaiņas vietne - Fučadži, Natālija (Latvijas Universitāte, 2015)
Tīmekļa vietne “vinilaplates.lv” ir domāta cilvēkiem, kuri ciena veco labo plašu skanējumu un kuri vēlas papildināt savu vinila plašu kolekciju vai ļaut papildināt savas kolekcijas citiem. Šī vietne ļauj ērti skatīt maināmo vai pārdodamo plašu sarakstu, atrast sev kāroto, pievienot savus sludinājumus un norunāt apmaiņu ar citiem vinila plašu entuziastiem. Sistēma izstrādāta, izmantojot PHP valodas ietvaru Laravel, kas ir balstīts uz Model-View-Controller strukturēšanas principiem.

Website "vinilaplates.lv" is for people who value good old sound of vinyl records and who wish to supplement their collection of vinyl or allow others to complete their collections. This site makes it easy to see list of exchangeable or marketable vinyl records, find yourself desired records, add your ads and arrange exchanges with other vinyl enthusiasts. The system is developed using PHP language Laravel framework which is based on the Model-View-Controller structuring principles.
Vynil records exchange site
Keywords: Datorzinātne; PHP; Laravel; vinila plates; tīmekļa vietne; spējā pieeja