Vērtspapīru tirgus un tā attīstības tendences Latvijā - Tolstova, Anna (Latvijas Universitāte, 2007)
Bakalaura darbā „Vērtspapīru tirgus un tā attīstības tendences Latvijā” ir izpētīti vērtspapīru tirgus funkcionēšanas teorētiskie aspekti, Latvijas vērtspapīru tirgus veidošanās un funkcionēšana, ir veikta Latvijas vērtspapīru tirgus attīstību ietekmējošo faktoru analīze, izvērtētas attīstības tendences, kā arī izstrādāti priekšlikumi vērtspapīru tirgus turpmākai attīstībai. Darba izstrādē pielietotas ekonomiskās un ekonometriskās analīzes, datu grupēšanas, grafiskās attēlošanas un salīdzināšanas metodes. Bakalaura darba apjoms ir 81 lappuse, ir ievietotas 12 tabulas, 8 attēli, 4 pielikumi. Darba izstrādē ir izmantoti 16 literatūras avoti un 15 interneta resursi.

Stock market and its future development in Latvia is bachelor’s research which is focused on theoretical studies of stock market, its development and operation in Latvia. The major factors and trends, which affects the development of stock market in Latvia are explored and analysed, suggestions for its further development are drawn up in this paper. Economic and econometric analysis, data grouping, graphs and comparison of facts are the main methods used in the study. The paper contains 82 pages, 12 tables, 8 graphs, 4 attachments. There are 16 literar resources an 15 Internet resources used in the research.
Stock market and its future development's'in Latvia
Keywords: Ekonomika