Programmatbalsts 6.-8. klases skolnieku ievadkursam - Kacs, Vladimirs (Latvijas Universitāte, 2011)
Kvalifikācijas darbā ir aprakstīta programmas pakete, kura ir domāta stratēģiskās domāšanas attīstīšanai 6.-8. klašu skolēniem. Tā ir balstīta uz labi zināmām spēlēm un metodēm.

This qualification work describes a set of programs designed to teach schoolchildren in grades 6 through 8 strategic thinking skills. It’s based on well know open information games, and is a digital version of an established technique.
Software support of introductionary course for student of grades 6-8
Keywords: Datorzinātne