No teorijas uz praktisku lietojumu – Bibliotēka 2.0 - Suhaņenkova, Silva (Latvijas Universitāte. Sociālo zinātņu fakultāte. Informācijas un bibliotēku studiju nodaļa., 2011)
Raksta mērķis ir dot ieskatu bibliotēku pakalpojumu attīstības iespējās, kas balstītas uz `Tīmekļa 2.0` tehnoloģiju izmantošanu. Raksturojot `Bibliotēku 2.0`, parādīt, kāds ir šo tehnoloģiju iespējamais pielietojums un to, kā mainās bibliotēkas šajā vidē. Iepazīstināt ar izstrādātajiem ieteikumiem bibliotēku darba praksei, kas attiecas uz `Bibliotēkas 2.0` attīstību.Raksts veidots balstoties uz 2010.gadā Informācijas un bibliotēku studiju nodaļā veiktu maģistra darba pētījumu.
Library 2.0 - From Theory to Practical Application
Suhaņenkova, Silva. No teorijas uz praktisku lietojumu - Bibliotēka 2.0. Informācija un sabiedrība : Informācijas un bibliotēku studiju nodaļas raksti / Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātes Informācijas un bibliotēku studiju nodaļa, Nr.2, 2011, 94.-109.lpp. Rīga : Informācijas un bibliotēku studiju nodaļa,ISSN 1691-6298.
Keywords: Tīmeklis 2.0; Bibliotēka 2.0; Bibliotēkas pakalpojumi; Informācijas tehnoloģijas